Parazitairtó. Féregűző, féreghajtó szerek: mit kell tudni róluk?


nyissa ki a fénysugarat

Gyógynövény keresőGyógynövények Gyógynövények betegségekre rovatunkban parazitairtó kereshetnek: ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó. Ha betegség szerint keresnének, kattintsanak a betegségkeresőre, ha gyógynövény szerint, akkor válasszák a gyógynövénykeresőt, majd mindkét esetben használják a legördülő listát.

féreggyógyszerek mellékhatásai

Hasznos böngészést kívánunk! Milyen betegség gyógymódjára kíváncsi?

papillomavírus elleni vakcina az első jelentés előtt

Betegségek listája Gyógynövények betegségekre rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó. Melyik gyógynövényre kíváncsi?

az amrita férgek megszüntetése

Gyógynövények listája A bélférgesség a szervezetben parazita életmódot folytató férgek vagy azok lárváinak parazitairtó. Okozhatnak hiánybetegségeket vagy kóros szervi tünetet.

típusú vastagbélparaziták

A következő teák valamelyikét ajánljuk erre a problémára: diófalevél, mezei kakukkfű vagy porcsinfű napi 3×1 csészével 4 héten keresztül.

A mezei kakukkfű alkoholos kivonatából napi 3×20 csepp javasolt. Hatásos még napi gerezd összezúzott fokhagyma fogyasztása nyersen vagy kevés vízzel, esetleg tejben főzve.

helminták az emberi tünetek kezelése

Ajánlott termékek.