Papillomavírus elleni vakcina az első jelentés előtt


Nemi szervi szemölcs Tisztelt Doktor Úr. Köszönöm szépen a lehetőséget. Kérdésem a következő lenne. Lappanghat hosszú éveken át is a HPV vírus,vagy a max. Válaszát köszönöm papillomavírus elleni vakcina az első jelentés előtt is. Üdvözlettel, Bakos Balázs Kedves Balázs! Papillomavírus elleni vakcina az első jelentés előtt HPV akár évekig tünetmentesen a szervezetben megbújhat úgy, hogy semmilyen elváltozást nem okoz.

Orvos válaszol

Üdvözlettel: Dr. Szőnyi György Kedves Doktor Úr! Hpv kérdéssel fordulok Onhoz. Alacsony rizikójú hpvm van semmi szemölcs semmi mellett teljesen jó Cin0 negatív citológiám van és Cintec negatív.

Humán papillomavírus

Gyógyszereket nem szedtem csak a D vitamin! De úgy érzem megérte! De vissza kellett volna mennem ebben az évben, csak sok dolog jött közbe munkahely váltás, korona vírus Nem mertem a Hpv miatt sem erre gondolni de utoljára nekem egyik Doktor Úr azt mondta ha ez miatt a Hpv miatt nem merem és nem akarok belevágni a babába, ne tegyem mert ez nem befolyásolja és nyugodtan lehet, mert nem befolyásolja a terhességet és a baba fejlődését.


  • Vastagbélrák életminőségi skálája
  • Ehhez mindig egy magasabbrendű élő sejt közreműködése szükséges.

És most nagyon féltem a picit! Ide hozzánk a helyi kórházba járok ott is azt mondták nem nehéz kezelni a férgeket megijedni ez miatt. A citológia teljesen rendben. Az lr hpv még mindig jelen van.

Ez ràkot nem igazán tud okozni. Várom megnyugtatò válaszát. Molnár Gréta!

HPV fertőzés

Kedves Gréta! A HPV vírus jelenléte nem zavarja a várandósságát, nyugodtan viselje a terhességét. A hüvelyi szülésnek sincsen akadálya, a HPV szervezetben történő jelenléte nem indokol császármetszést.

szemölcsök széles diagnózisa

Szőnyi György Tisztelt Doktor úr! A napokban diagnosztizáltak P3 HPV-vel. Nagyon meg vagyok ijedve A barátommal közel fél éve vagyunk csak együtt. Előttem több leányzóval is volt már, nem akarom őt hibáztatni hiszen én is voltam mással.

a bika eszik bikát?

Mindenesetre, ha megtörténik a műtét, neki is célszerű lenne egy vizsgálat? A műtét sőt ezen túl is javasolt az óvszer használata, vagy kötelező? Előre is köszönöm válaszát! Németh Anna Kedves Anna! A P3-as lelet önmagában még nem indokol műtétet. Ismerni kellene a teljes leíró diagnózist. Valamint fontos lenne, a jövőre nézve, hogy paraziták neve be magát és kedves párját is HPV elleni 9 komponensű védőoltással.

Szőnyi György Kedves Doktor úr! Szeretném megtudni, hogy ha a lányom, nem él, nemiéletet kb 20 éves koráig, akkor a hpv oltást elég a szexuális élet megkezdése előtt beadatni? Hány évig ad védettséget? Kedves Mirella! A védőoltást mindenképpen a szexuális élet megkezdése előtt érdemes megadni. Nincsen különbség azonban a 18 vagy 20 éves életkor tekintetében. A védőoltás, amennyiben lánya mind a 3 oltást megkapja, a mai ismereteink szerint élete végéig védelmet fog biztosítani.

A cytologiám 2szer is p3 cin II lett. Készült hpv tipizalas is amiben os és es típus lett pozitív. Jelenleg 2 Gardasil 9 komponensű oltást kaptam es jelenleg D vitamint, szelént is szedek.

Tények a HPV elleni védőoltásról

A nőgyógyászom szerint a vírusok eltűnhetnek rövidesen a szervezetemből. Rengeteget olvastam a témával kapcsolatban és ez a része nekem kétséges. Én úgy tudom a vírus bennem marad és aktivizálódhat a későbbiekben.

Vagy tévednék? Köszönettel Kedves Szabina! A vírus képes a szervezetéből teljesen eltűnni, de az is lehet, hogy évekig teljesen tünetmentesen jelen van a szövetekben. Parterét is érdemes beoltatni, hogy ő is védett legyen illetve a visszafertőződéseket megakadályozzák. Szőnyi György Üdvözlöm, Lányom Sirgard méhnyakrák védőoltást kapott ban. Citológia eredmény: neg. Orvosa csupán 6 hónap múlva kontroll vizsgálatot írt. Lehet egyéb teendője?

Előre is köszönöm válaszát. Kedves Ancsa! Lánya esetrében mindenképpen a 3 hónap múlva történő kontrollt javasolnám.

Kérdések és válaszok a HPV elleni védőoltásról

Addig viszont mindenképpen javasolnám lányának beadatni a 9 komponensű HPV elleni védőoltást, fogyasszon olyan táplálékkiegészítőt, antioxidánst, vitaminkészítményt, ami az immunrendszer hatékonyságát növeli. Célirányosan én a mg C vitamint, Bio-Seleniumot, Cinket szoktam javasolni egy általános vitaminkomplex mellé.

Valamint használja a Papilocare vagy Deflagin-Q hüvelygélt további 3 hónapig.

étrend a felnőttkori giardiasis kezelésére

Az lenne a kérdésem, hogy menstruáció alatt is kell használni a Papilocare gélt, vagy arra a napokra mellőzzem? Köszönöm a válaszát! Kedves Hölgyem! A menstruáció alatt ne használjon hüvelygélt, folytassa viszont a menzesz után! Egy hónapja kaptam meg a 2.

Kedves Érdeklődő! A HPV oltástól nem késhet a menstruációja, annak más oka lehet, amit érdemes szakorvosi vizsgálat során körbejárni! Februárban derült ki, hogy magas rizikójú es HPV fertőzésem van.