Posztgondnok, Tag Archives


Ajánlom Utoljára láthatja a közönség Harold Pinter darabját április én a Szkénében.

papillómák és paraziták kezelése

A Nézőművészeti Kft. Bátyja felújításra és eladásra szánt házában berendezett szobájában nagy terveket sző: az ablak előtt ácsorogva minden nap elképzeli, ahogy majd elkészül a tető kátrányozásával, és a hátsó kertben felépít egy kis sufnit.

papillómák kezelése a gyermek arcán

A sufnihoz gyűjtögetett, guberált deszkák ellepik a szobát, sok más, használhatatlan, de Aston számára létfontosságú kacattal együtt. Ebbe a posztgondnok miliőbe fogadja be a gyerekkori elektrosokk óta terhelt, de a naivitásig jólelkű Aston a hajléktalan Posztgondnok Mucsi Zoltán.

A szorult helyzetében kiszolgáltatott, végtelenül lusta és elkeseredettségében pofátlanná váló Davies nemcsak jó szót, lakrészt és némi aprót kap Astontól, hanem egy gáláns ajánlatot is: szegődjön gondnoknak a házba.

méregteleníti a nyirokcsomókat

Ám az állásajánlat komoly bonyodalmakat okoz. Ráadásul a labilis idegzetű tulajdonos báty, Mick Katona László is megérkezik.

jardini naxos tempó

Se új tető, se sufni, posztgondnok gondnok. Csak az esik rendületlenül, a plafonra eszkábált vödörbe pedig csöpög be az esővíz.

jó tabletták férgek ellen

Kopog kíméletlenül. Nézőművészeti Kft. Eddig tizenöt bemutatón vannak túl, amelyek közül tizenkettő jelenleg is repertoáron van. A társulat rendszeresen fellép az ország különböző fesztiváljain és színházaiban, osztálytermi előadásaikkal pedig rendszeres vendégei nem csak a budapesti, de vidéki iskoláknak is.

baba féreg csepp